Om en medarbetare har slutat eller inte längre ska använda sitt Nordea-kort behöver du först avsluta användarens kort och därefter ta bort användaren.
Steg 1: Öppna användaren
Logga in på Nordea.com.
Gå till Team & kort.
Välj den användare du vill ta bort.
Steg 2: Avsluta användarens kort
Öppna Kortinställningar.
Välj Avsluta kort.
Bekräfta att du vill avsluta kortet.
Observera: Om användaren har flera kort behöver samtliga kort avslutas innan användaren kan tas bort.
Steg 3: Ta bort användaren
När alla användarens kort har avslutats visas alternativet Ta bort användare längst ned på användarens profilsida.
Vanliga frågor
Varför kan jag inte ta bort en användare?
Kontrollera att användaren inte har några aktiva kort kvar. Alla användarens kort måste vara avslutade innan användaren kan tas bort.
Kan jag återaktivera ett avslutat kort?
Nej. Ett avslutat kort kan inte återaktiveras. Om användaren behöver ett nytt kort behöver ett nytt kort beställas.
Kan jag ta bort en användare utan att avsluta kortet?
Nej. Alla användarens kort måste avslutas innan användaren kan tas bort.
Har du fler frågor?
Hittar du inte svaret du söker? Klicka på chattikonen längst ned till höger så hjälper vi dig gärna.


